Περί ΕΡΤ ο λόγος…

Με αφορμή αυτό, ξεκίνησε στο Protagon ένας πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακός διάλογος για την ΕΡΤ. Για το αν πρέπει ή όχι να πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση λογαριασμό της ΔΕΗ αλλά και γενικά, αν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί κάποιο άλλο (ευρωπαϊκό) σύστημα, αν μπορούν να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις.

Την αρχή έκανε ο Άρης Δαβαράκης με το άρθρο του «Το Facebook, η ΕΡΤ και η Μελίνα» και ακολούθησε σήμερα η Ρίκα Βαγιάνη με το κείμενο της «ΕΡΤ: από ‘δω ως την αιωνιότητα». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια των αναγνωστών, οι τοποθετήσεις των οποίων είναι πολύ σημαντικές σχετικά με το «ζήτημα της ΕΡΤ», γιατί αν και ενδεικτικές, δείχνουν, ως ένα βαθμό πάντα, το υπό διαμόρφωση κλίμα.

Προσωπικά, τείνω να συμφωνήσω με το 2ο άρθρο, κυρίως με την άποψη που διατυπώνει η κ.Βαγιάνη πως » Το ζήτημα λοιπόν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι αν θα πληρώνουμε αυτά τα 4,50 ευρώ. Το ζήτημα είναι πώς αξιοποιούνται, ως την τελευταία τους δεκάρα. Αλλά αυτό είναι και το εθνικό μας θέμα, όχι μόνο το ΕΡΤικό.»

UPDATE: …και ο διάλογος συνεχίζεται! Η Ρέα Βιτάλη δίνει τη δική της οπτική μέσα από το «Στην παρέα Ρίκας-Άρη». Μια διαφορετική ματιά – με το υστερόγραφο να κλέβει την παράσταση (κατ’εμέ).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s